vacature transport Venlo

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

vacature transport Venlo!

Ons bedrijf draait om deze mensen en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven krachten die iets extra’s toevoegen aan onze organisatie.

Vacature transport Venlo:

Eutrex is een jong en bloeiend bedrijf. Actief in een dynamische branche die geen dag hetzelfde is. Dit vraagt veel van onze mensen. Snel kunnen schakelen, vooruit kijken en altijd oplossings- en servicegericht werken. De wens van onze klant is hierbij altijd het uitgangspunt.

Bij Eutrex gaan we iedere dag tot het uiterste om onze klanten de beste transport oplossing te bieden. Dat doen we met elkaar, een team van bijzonder gedreven mensen. Ons bedrijf draait om deze mensen en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven krachten die iets extra’s toevoegen aan onze organisatie.

Eutrex is een erkend leerbedrijf aangesloten bij VTL. Wij begeleiden jong en aanstormend, logistiek talent op zowel MBO als HBO niveau kennis en ervaring op te doen binnen de logistiek. Binnen ons bedrijf staan kunnen wij stageplekken bieden met verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan planning, administratie & Finance en marketing. Wil je graag meer weten over wat wij jou kunnen bieden stuur dan je brief met motivatie en CV naar onderstaand adres en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij een ervaren transportplanner of een commercieel talent? dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Binnen onze organisatie investeren wij tijd en kennis in het intern opleiden van ons personeel.

Denk je dat jij de kwaliteiten in huis hebt om ons team te versterken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur je sollicitatie en CV naar:

Eutrex B.V. Forwarding & Logistics
t.a.v. Ralph Boonhof
Ruysstraat 80
5921 VR Venlo

Voor vragen zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren. Neem contact met ons op via het nummer: 077-3231075

Kijk hier voor een actueel overzicht van vacatures.