Over ons

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Eutrex B.V. Meer dan alleen Transport!

Eutrex Forwarding & Logistics is vanaf 2006 actief als logistiek dienstverlener.  Ontstaan uit ervaring, passie voor logistiek en een eigenzinnige visie op wereld van transport. Eutrex Transport Venlo is een echt familiebedrijf. Een organisatie met hart voor haar klanten en een mentaliteit van aanpakken. Een visie gericht op de lange termijn.

Eutrex Venlo heeft een solide netwerk van betrouwbare partners zowel regionaal, nationaal als internationaal. Gezamenlijk dragen we zorg voor de transportoplossingen die wij onze klanten bieden. Zo zijn wij gegroeid van expediteur tot regisseur. Als ketenregisseur zijn we in staat transportvolumes effectief en efficiënt te combineren. Dit werkt in u voordeel. Dankzij onze kennis en expertise zijn we samen met u in staat kosten te besparen en kwaliteit binnen de keten te doen toenemen.

Of het nu gaat om een enkele pallet, een complete zending of extra transport capaciteit op korte termijn onze klanten kunnen altijd rekenen op persoonlijke  aandacht en net dat beetje extra service. Vanuit de overtuiging dat iedere zending groot of klein de juiste aandacht verdient vormen wij een waardevolle schakel tussen uw organisatie en de Europese transportmarkt. Een markt waar prijs en service enorm kunnen variëren en  fluctueren. Of u nu zoekt naar de best mogelijke service of juist het meest gunstige tarief u kunt in ieder geval vertrouwen op een vaste partner.

Neem contact met ons op voor meer informatie