internationaal transport

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Internationaal transport & Logistieke dienstverlening

Internationaal transport & Distributie Europa

Door snel te leveren en uw voorraad zo laag mogelijk te houden helpen wij u uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden en uw klanten optimaal te bedienen. Eutrex biedt u een snel en efficiënt partnernetwerk om uw distributie binnen Europa te organiseren.

Next day Delivery – FTL

Eutrex verzorgt vanuit Venlo dagelijks transporten van en naar diverse bestemmingen binnen Europa. Dankzij onze next day service heeft u altijd de garantie dat u goederen op de afgesproken tijd op de juiste plek zijn. Een betrokken partner die altijd samen met u zoekt naar de beste oplossing. 

Next day Delivery – LTL

Of het nu gaat om een enkele pallet of een complete zending onze klanten kunnen altijd rekenen op persoonlijke  aandacht en net dat beetje extra service. Vanuit de overtuiging dat iedere zending groot of klein de juiste aandacht verdient vormen wij een waardevolle schakel tussen uw organisatie en de Europese transportmarkt. Een markt waar prijs en service enorm kunnen variëren en  fluctueren. Of u nu zoekt naar de best mogelijke service of juist het meest gunstige tarief u kunt in ieder geval vertrouwen op een vaste partner.

Extra service

Bij Eutrex B.V. Venlo zijn we experts op het gebied van transport en logistiek en bieden we u graag een totaalpakket. U kunt bij ons ook terecht voor:

  • Complete douaneafhandeling
  • Vervoer van ADR goederen
  • Verzekeringen (aanvullend op de vervoerscondities)
  • Koeriers- en pakketzendingen
  • Project logistiek
  • Express bestellingen
  • Beurs leveringen
  • Altijd bereikbaar ook buiten kantoor uren

Internationaal transport

Internationaal transport in de 21ste eeuw vraagt om een slimme en efficiënte aanpak om de verschillende gebieden binnen Europa aan elkaar te koppelen. Ons doel is om de afstand tussen leveranciers en klanten te verkleinen. Dit doormiddel van de best mogelijke oplossingen op het gebied van transport en logistiek met elkaar te combineren.

Als dienstverlener op het gebied van Transport en logistiek mag u erop rekenen dat wij u transport vraagstukken slim en kostenefficiënt oplossen. Dankzij onze uitgebreide en actuele kennis van de markt zijn wij in staat de juiste oplossing tegen het juiste tarief aan te bieden.

Dit scheelt niet alleen direct in uw transportkosten maar ook  in belangrijke tijd die U overhoudt om te investeren in uw klanten. Eutrex B.V neemt de uitdaging graag van u aan..

Eutrex ontzorgt!

Consultancy

De Logistieke kosten voor o.a. internationaal transport, opslag of de bijbehorende administratieve handelingen nemen vaak een aanzienlijk deel van de totale kosten in beslag. Vaak variëren deze kosten tussen de 20 en 30% van de totale kosten. Daarnaast is het logistieke proces vaak niet de core business van uw onderneming. Uw focus ligt bij uw klanten die u uiteraard zo goed mogelijk wilt bedienen. Snelle, en accurate leveringen zijn hiervoor cruciaal. Maar zijn de logistieke kosten hiervoor niet onnodig hoog?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Uit de praktijk blijkt dat er vaak een besparing én kwaliteitsverbetering te realiseren valt in uw logistieke proces. Door uw organisatie en uw logistiek dienstverlener beter op elkaar te laten aansluiten ontstaat er een betere match tussen uw behoefte en de geleverde dienst. Optimale kwaliteit tegen optimale kosten is hierbij altijd het uitgangspunt. Eutrex transport consultancy helpt u antwoorden te vinden  op logistieke  vraagstukken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze mogelijkheden op het gebied van Transport consultancy

Eutrex Express

Eutrex Express krijgt uw zending ook op het allerlaatste moment nog op de juiste plaats van bestemming. Van één enkele envelop of doos met belangrijke inhoud tot een hele pallet. Dit alles  naar binnen- of buitenland en met de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Ook voor internationaal transport.

Tijd kritische leveringen kunnen behoorlijk wat stress opleveren. Wij nemen U deze zorgen graag uit handen.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een geheel vrijblijvende offerte!