Eutrex B.V. Transport Venlo Nieuws

Besparen op transportkosten

Logistiek.nl beschrijft in en recent verschenen artikel de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van het inkopen van transport. Op deze manier kunt u eenvoudig besparen op transportkosten.

Volgens het artikel dalen de transportvolumes en tarieven in de eerste helft van 2013. Volgens branchecijfers zal vanaf Q2 vraag en aanbod meer in balans zijn in het wegvervoer waardoor de tarieven stijgen. Komend jaar wordt een stijging de transportvolumes verwacht wat mede verantwoordelijk is voor een lichte toename in de transporttarieven. Om als verlader optimaal te profiteren van de gunstige tarieven is het zaak nu te tenderen en uw transporttarieven opnieuw vast te leggen. Zo kunt u besparen op transportkosten.

Eutrex Forwarding en Logistics B.V. Venlo helpt u bij het in kaart brengen van uw potentiële besparing in transportkosten. Op basis van deze potentiële kostenbesparing en uw profiel kan het tenderen van start gaan. Op deze manier wordt gezocht naar de best mogelijke fit tussen verlader en logistiek dienstverlener. Een fit uiteraard gebaseerd op tariefstelling maar ook op organisatie profiel, bedrijfscultuur, kwaliteit van dienstverlening en service.

Door vooraf een duidelijk profiel op te stellen en uw besparing in kaart te brengen bent u beter in staat te kiezen voor de ultieme fit. Op basis van de tender en het opgestelde profiel kan worden gekozen voor de logistieke dienstverlener dit het beste bij u past.

Wilt u weten of transport tarieven nog optimaal zijn? Of wilt u besparen op transportkosten? Neem gerust contact met ons op!